FR
NL

Te koop Restaurant te Bergen

s

Unieke kans! Prachtig restaurant op een ideale locatie, met een bevoorrechte ligging en maximale zichtbaarheid. De belangrijkste kenmerken zijn:

Een ruime zaal voor maximaal 42 gasten, maar gemakkelijk uitbreidbaar met 10 tot 12 extra zitplaatsen, voor een comfortabele en gezellige sfeer.
Een zonnig terras met een capaciteit van 40 zitplaatsen, maar met ruimte voor nog eens 20 extra zitplaatsen, ideaal voor buitenmaaltijden en zomerse evenementen.
Privéparkeergelegenheid voor extra gemak voor gasten.
Een speeltuin voor kinderen, waardoor een familiale en gastvrije omgeving ontstaat.
Gelegen langs een drukke weg bij de ingang van Mons, profiteert deze locatie van een strategische ligging, ook op de hoofdweg naar Pairi DaÏza en in de buurt van de Shape-basis.

Volledig uitgerust en klaar voor gebruik, omvat dit restaurant:

Een goed gevulde bar met een biertap, frisdranktap, koffiemachine en twee dubbeldeurskoelkasten.
Een professioneel uitgeruste keuken met een Chef Top Unox, een Evereo Unox, een Plancha, een gasfornuis, een dubbele friteuse voor frietjes en twee extra friteuses voor andere gerechten, een Multi Day Hot Vacuum Unox, twee koelwerkbanken waarvan één met saladebar, een Ice Teppanyaki, een ijsmachine, een vrieskamer, een kolomkoelkast en een vaatwasser.

De verkoopprijs is €225.000, met een aanbetaling van 50% vereist voor overname.

Mis deze unieke kans niet om een kwaliteitsetablissement op een toplocatie te verwerven.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Foto's op aanvraag.

Sector

Horeca

Regio

Henegouwen

Plaats

Bergen

Referentie

420030

Juridische structuur

BV

Prijs

225 000 €

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}