FR
NL

Restaurant te koop in Louvain-la-Neuve

s

Ideale Locatie in het Stadscentrum

Gelegen in het hart van de stad, geniet onze brasserie van een strategische locatie die gemakkelijk toegankelijk is voor zowel lokale bewoners als bezoekers. Hier zijn de kenmerken die onze locatie echt bijzonder maken:

Onze brasserie biedt plaats aan 20 gasten binnen, wat een comfortabele en gastvrije ruimte creëert, ongeacht het weer of het seizoen.

Ons buitenterras heeft ruimte voor maximaal 15 tafels, waardoor onze gasten kunnen genieten van het mooie weer terwijl ze genieten van hun maaltijden of drankjes.

We bevinden ons op een steenworp afstand van treinstations, bushaltes en de universiteit, waardoor het gemakkelijk is voor mensen om ons te bereiken, of ze nu met het openbaar vervoer reizen of te voet zijn.

Onze vestiging is volledig uitgerust en klaar voor gebruik, wat betekent dat u direct kunt beginnen met het runnen van uw brasserie, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over installaties of extra materiaal.

Sector

Horeca

Regio

Waals Brabant

Plaats

Louvain-la-Neuve.

Referentie

784496

Juridische structuur

B.V.B.A

Prijs

Fonds 215 000 €

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}