FR
NL

Brasserie de Bink en eetcafé Bacchus over te nemen in Sint-Truiden

s

Het betreft 2 aparte zaken, Brasserie de Bink en Eetcafé Bacchus, het zijn aanpalende panden, met vlotte doorgang naar elkaar, gemeenschappelijke keuken, afwasruimte, voorraad en vlotte personeelsverschuivingen.

Eetcafé Bacchus is het type bruin eetcafé, zopas volledig vernieuwd, maar met de oorspronkelijke houten materialen, een investering van 60000euro.

De zaak beschikt over een gezellige overdekte rokersveranda, tv's voor de voetbal te volgen en zeer goede amusementsspelen.

De veranda beschikt over ongeveer 20 zitplaatsen, binnen een 45 zitplaatsen, ook is er een zomerterras aanwezig.



Brasserie de Bink is een brasserie met een gezellig boven verdiep, met prachtig zicht op de markt, binnen zijn er ongeveer 40 zitplaatsen, in de veranda zijn er 16 plaatsen en er is een zomerterras aanwezig.

De zaak draait op een geolied vast team, dit team bestaat uit 8 vaste werknemers, aangevuld met flexi's en studenten.

De verscheidenheid van beide zaken, maakt dit een mooie unieke combinatie, de zaak is vrij van brouwer, momenteel zeer goede vrijblijvende overeenkomsten met verschillende partijen. De kosten zijn laag, de huur bedraagt voor beide panden 4200euro.

Overname, wegens nieuwe uitdaging.



Sector

Horeca

Regio

Limburg

Plaats

Sint-Truiden. Dynamisch centrum. Marktligging.

Referentie

805159

Juridische structuur

B.V.B.A

Prijs

Prijs in overleg

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}