FR
NL

Bedrijf in sanitair, verwarming en ventilatie te koop

s

De ligging op het kruispunt van drie provincies biedt een strategisch voordeel, waardoor het bedrijf goed gepositioneerd is om klanten te bedienen in een breed geografisch gebied.

Ruime ervaring: Met 14 jaar ervaring heeft het bedrijf een solide basis opgebouwd en beschikt het over de knowhow om hoogwaardige diensten te leveren aan klanten.

Persoonlijke betrokkenheid van de eigenaar: De eigenaar volgt actief de lopende projecten op, wat zorgt voor een persoonlijke aanpak en kwaliteitscontrole op de werkvloer.

Grote klantenkring: Het bedrijf heeft een aanzienlijke klantenkring opgebouwd, met 650 actieve klanten, wat wijst op een goede reputatie en klanttevredenheid.

Goed onderhouden voorraden en uitrusting: Het bedrijf beschikt over goed onderhouden voorraden, gereedschap en voertuigen, wat bijdraagt aan efficiëntie en professionele dienstverlening.

Overdracht van kennis en ervaring: De huidige eigenaar is bereid om de koper gedurende minstens 3 maanden begeleiden, waardoor een soepele overgang en behoud van kennis en ervaring gewaarborgd zijn.

Al met al maakt de gunstige locatie, de ruime ervaring, de persoonlijke betrokkenheid van de eigenaar, de grote klantenkring, de goed onderhouden voorraden en uitrusting, en de overdracht van kennis en ervaring dit bedrijf tot een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.

Sector

Bouw & aanverwanten

Regio

Provincie Namen

Plaats

Provincie Namen.

Referentie

784457

Juridische structuur

BV

Prijs

Prijs op aanvraag

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}