FR
NL

Uw restaurant staat te koop ?

Argus Benelux begeleidt u bij het overlaten van uw restaurant. Wanneer men ondernemer is, wordt er soms besloten om de zaak over te laten (of het nu gaat om een restaurant, een hotel of een broodjeszaak). Zo kan de ondernemer op pensioen gaan, zich toewijden aan een nieuwe activiteit, enz. Er zijn veschillende stappen die verplicht zijn bij het overlaten van een zaak en dat is wanneer wij tussenkomen zodat die stappen goed verlopen. We begeleiden u ook als u een bestaand restaurant wilt overnemen.

Ik wil mijn zaak verkopen

Een restaurant overlaten, een professionele uitdaging

Elke dag worden nieuwe restaurants te koop aangeboden. De redenen zijn divers en kunnen worden gemotiveerd door de pensionering van de eigenaar, een faillissement, een verandering van activiteit, enz. Maar wat de reden tot verkoop ook is, deze stap is niet voor de hand liggend. Er zijn verschillende stappen die gevolgd moeten worden.

Dat is waar wij tussenbeide komen. Met een expertise van meer dan 35 jaar, kan ons bedrijf elke ondernemer begeleiden die beslist om zijn bedrijf over te laten en elke ondernemer die dit bedrijf wil overnemen. Ons professioneel en ervaren team biedt u het nodige advies. Op deze manier zal deze belangrijke stap in uw professionele leven vlot verlopen. U neemt een restaurant over in de beste conditie’s.

Een broodjeszaak die te koop staat

Ons team van Argus helpt u niet enkel bij de overlating of overname van een restaurant maar ook indien u een broodjeszaak zoekt. De overname, net als de verkoop, van een zaak is een belangrijke uitdaging. Daarom stellen wij onze professionele diensten tot uw beschikking.

U vindt op onze website de broodjeszaken die te koop staan in België. We laten u ook genieten van verschillende aanbiedingen op het Franse grondgebied. Voer eenvoudig de criteria in voor uw zoekopdracht (type bedrijf, regio, prijs) en u heeft toegang tot alles wat beschikbaar is op het moment van uw zoekopdracht.

Een hotel dat te koop staat

De vaardigheid van Argus Benelux bij het begeleiden van ondernemers die een zaak wensen over te laten of over te nemen strekt zich ook uit tot hotels. Wij, specialisten in de overlating van zaken, staan steeds aan uw zijde om uw hotel te verkopen en om de beste kopers te vinden. Ons uiteindelijke doel is om het aanbod en de vraag naar hotels te combineren.

Als partner in de realisatie van dit unieke professionele evenement, staan wij gedurende het project tot uw beschikking. We verzekeren u betrouwbaarheid en stabiliteit en bieden u verschillende opportuniteiten van hotels die te koop staan.

Met Argus Benelux mag u er zeker van zijn dat uw project met success uitgevoerd zal zijn danzkij onze intensieve opzoekingsmissie. Zodra wij een nieuwe opportuniteit binnenkrijgen van een hotel dat te koop staat, zullen wij die aan u voorstellen. Zo zal u geen enkele opportuniteit missen.

Een café dat te koop staat

Als leider op het gebied van bedrijfsoverlating helpen wij u bij de overname van een café in Brussel, Luik, Bergen,… in het hele land. Dankzij onze expertise komen wij dagelijks in contact met nieuwe overname opportuniteiten, wat ons in staat stelt om u te begeleiden in uw ondernemingsstappen en deze opportuniteiten voor te stellen. We bieden u een eerste telefonisch gesprek, zodat u uw wensen en specifieke verwachtingen kunt uiten. Tijdens de onderzoeksfase houdt ons ervaren team u op de hoogte en adviseren wij u.

Met Argus Benelux wordt uw overnameproject een success.

U wenst misschien een zaak in een andere sector over te nemen. Ontdek:

- Hoe de goede zaak overnemen, uw zaak overlaten

- Een nest van goede zaken:lade verkoop na faillissement