FR
NL

YUKO een agentschap van fotografen, videografen en grafische ontwerpers over te nemen

YUKO is een agentschap van fotografen, videografen en grafische ontwerpers dat gespecialiseerd is in bedrijfsevenementen.

Het agentschap heeft een team samengesteld van meer dan 15 dienstverleners die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden en die beschikken over de apparatuur, de vaardigheden en de ervaring om aan veeleisende en nauwkeurige eisen te voldoen.

YUKO werkt samen met evenementenbureaus, evenementenhallen, bedrijven, verenigingen en elke andere organisatie die een evenement kan organiseren. In maart 2023 heeft YUKO een nieuwe tak ontwikkeld, YUKO EVENTS, die dankzij de vaardigheden van Vincent Lorent en zijn netwerk in staat is professionele evenementen te organiseren. De website en een presentatiedocument, de klantenportefeuille en het netwerk van partners zijn opgezet, maar nog niet actief.

Met het oog op een onomkeerbare kans heeft Vincent besloten zijn idee, zijn inspanningen en zijn bedrijf na één jaar activiteit

Sector

Overige bedrijvigheden

Regio

Brussel Hoofdstad

Plaats

Brussel.

Referentie

784594

Juridische structuur

BV

Prijs

Fonds 39 790 €

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}