FR
NL

Winkel in cadeaus, decoratie, fijne kruidenierswaren, bloemen over te nemen in de provincie Luik

s

Toegankelijkheid en zichtbaarheid:
De locatie in een druk commercieel gebied zorgt voor een goede bereikbaarheid en zichtbaarheid, waardoor het potentieel voor klantenverkeer wordt gemaximaliwaliteit en uitstraling:

Het feit dat de winkel in perfecte staat verkeert en recentelijk gerenoveerd is, draagt bij aan de professionele uitstraling en aantrekkingskracht op klanten.

Het aanwezige privé parkeerterrein met 10 parkeerplaatsen biedt gemak voor klanten, wat de toegankelijkheid van de winkel verder verbetert.

Met een oppervlakte van 400 m² en een extra 150 m² aan opslagruimte is er voldoende ruimte beschikbaar voor het tonen van producten en het bieden van een comfortabele winkelervaring aan klanten.

Al met al biedt de ideale ligging in een actief commercieel gebied, in combinatie met de goede staat van het pand, het ruime parkeeraanbod en de beschikbare ruimte, een aanzienlijk voordeel voor het bedrijf en zijn activiteiten.

Sector

Detailhandel non-food

Regio

Provincie Luik

Plaats

Provincie Luik.

Referentie

784474

Juridische structuur

BV

Prijs

Fonds 185 000 €

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}