FR
NL

Restaurant te koop in Brussel

s

Onze brasserie, op slechts 50 meter van de Grote Markt van Brussel gelegen, biedt een strategische locatie met een aantal indrukwekkende voordelen

Gelegen op een steenworp afstand van de Grote Markt van Brussel, genieten wij van een uitstekende locatie midden in het bruisende hart van de stad.

Dankzij de nabijheid van trein-, metro- en tramstations is onze brasserie gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale bewoners als toeristen die de stad bezoeken. Bovendien bevindt onze brasserie zich in een autovrije straat, waardoor het een aangename en veilige omgeving is voor onze gasten.

Op de begane grond bieden wij 50 zitplaatsen, evenals een feestzaal die volledig is ingericht voor speciale evenementen. Deze veelzijdige ruimte maakt het mogelijk om diverse activiteiten te organiseren, zoals bruiloften, feesten en teambuildingactiviteiten.

Onze gewelfde kelder is uitgerust met alle benodigde apparatuur voor evenementen, waaronder geluidsinstallaties, verlichting en andere faciliteiten, waardoor het de perfecte locatie is voor allerlei soorten bijeenkomsten.


In 2020 is onze brasserie volledig gerenoveerd, waardoor het voldoet aan de hoogste normen van comfort en functionaliteit. De brasserie is klaar voor gebruik, wat betekent dat u direct kunt beginnen met het exploiteren van uw zaak zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over renovaties of aanpassingen.

Onze brasserie is voorzien van moderne voorzieningen zoals airconditioning, verwarming, bewakingscamera's en een warmtepomp, waardoor een aangename en comfortabele omgeving wordt gegarandeerd voor onze gasten, ongeacht het weer of het seizoen.

Sector

Horeca

Regio

Brussel Hoofdstad

Plaats

Brussel.

Referentie

784494

Juridische structuur

BV

Prijs

Prijs tussen 300.000 € - 350.000 €

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}