FR
NL

Hotel te koop gelegen dichtbij Durbuy

s

Ongewoon hotel, anders dan alle anderen

Uitzonderlijke omgeving, een unieke wereld op het platteland, slechts 10 minuten verwijderd van het zeer toeristische stadje Durbuy.

Twaalf themakamers: De legende van de trollen, De sterren van de woestijn, De wijnroute, Op een wijk van de maan, ... Elke kamer heeft zijn eigen bijzonderheden, zodat de gast de wereld kan kiezen waarin hij zich wil onderdompelen.

Het resultaat van de combinatie van het vakmanschap van diverse ambachtslieden en oude ambachten met het werken met ijzer, glas-in-lood, hout, steen, mozaïeken ...
Een mix van knowhow die het hotel zijn unieke karakter geeft. Het heeft 12 jaar geduurd om de kamers met deze ambachtslieden te realiseren, wat aantoont dat de eigenaar de tijd heeft genomen om elke kamer individueel te ontwerpen en de decoratie tot in de puntjes in het thema door te voeren (kleine anekdote: zelfs de wc-rolhouders zijn handgemaakt).

Naast hun originaliteit zijn de kamers ontworpen om een zeker comfort te bieden; baden en douches, verwarming, toilet, zithoek, televisie, minibar, etc. inclusief 4 suites, drie met bubbelbaden en één met bubbelbad en sauna.

Eén ervan is buitenshuis gerealiseerd in een houten paard van 10m lang en 5m hoog, met een ophaalbrug, ook uitgerust met een bad, douche, toilet, verwarming, zithoek, televisie, kitchenette.

Buiten is er ook een grote woonwagen in zigeunerstijl, uitgerust met een bad, toilet, verwarming, zithoek, televisie, kitchenette.

De kamers kunnen 2 tot 4 personen herbergen, dus zowel stellen als gezinnen.

Mogelijkheid om nog meer kamers te realiseren in het gebouw en tegenover de woonwagen op het bouwperceel.

Naast het hotel bevindt zich het restaurant La Marmite des Trolls, ontworpen door dezelfde architect, met een even gekke omgeving. Het restaurant is erg geliefd bij de hotelgasten omdat ze ter plaatse kunnen eten en tijdens hun verblijf in een ongewone sfeer kunnen blijven.

Restaurant ook te koop.

Sector

Toerisme

Regio

Provincie Luxemburg

Plaats

Dichtbij Durbuy

Referentie

784473

Juridische structuur

B.V.B.A

Prijs

Gebouw te koop vraagprijs 3 000 000 €
+ bouwgrond.

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}