FR
NL

Chemisch ontwikkelingsbedrijf met patenten te koop

Dit innoverende hoogtechnologisch bedrijf is een pionier in de ontwikkeling van polyurethane schuim.

Met een vestiging in Vlaanderen, uitgerust met laboratoria waar een zeer bekwaam team chemici research doen. Ook in het buitenland zijn vestigingen, productie en samenwerkingsakkoorden. Deze onderneming heeft dit product dan ook uitgevonden en over de wereld verspreid. De wereldproductie bedraagt
± 10 miljard euro.

Nu is er recent een variant uitgevonden, zelfde product maar 100 % milieuvriendelijk. Dit gepatenteerde product, zal over heel de wereld worden verspreid. Dus het octrooi voor dit bedrijf is mega. De omzet is voor de toekomst dan ook astronomisch hoog.

De uiterst bekwame zaakvoerder is bereid tot samenwerking met de opvolger die wel zou moeten gepassioneerd zijn door deze zaak en natuurlijk de nodige financiële slagkracht heeft, een bedrijf of technisch commercieel sterk persoon.

Sector

Overige bedrijvigheden

Regio

Locatie niet gespecificeerd

Plaats

België/wereldwijd.

Referentie

805427

Juridische structuur

Onbekende vorm

Prijs

De correcte overnameprijs zal besproken worden

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.