FR
NL

Brasserie en restaurant gelegen in een golfclub in de regio Luik

s

Aantrekkelijke locatie: De ligging in een golfclub in de regio Luik biedt een schilderachtige en aantrekkelijke omgeving, wat golfers en bezoekers aantrekt die op zoek zijn naar een unieke ervaring.

Volledig gerenoveerd in 2020: Het restaurant heeft in 2020 een volledige renovatie ondergaan, wat zorgt voor moderne en goed onderhouden faciliteiten, zonder dat er extra kosten voor de nieuwe eigenaars zijn.

Uitgebreide capaciteit: Het restaurant heeft een capaciteit van 70 personen binnen, evenals een overdekt terras. De brasserie biedt plaats aan maximaal 60 personen, met een buitenterras voor maximaal 80 personen. Dit biedt veel flexibiliteit om verschillende soorten evenementen en klanten te ontvangen.

Potentieel grote klantenkring: De website heeft 19.000 leden, met 500 leden van de golfclub en de nabijheid van een industriegebied op slechts 5 minuten afstand. Dit creëert een groot potentieel aan klanten, wat kan bijdragen aan de winstgevendheid en groei van het restaurant.

Goede reputatie: Het restaurant geniet een goede reputatie, wat nieuwe klanten kan aantrekken en de bestaande klanten kan behouden.

Gemakkelijk parkeren: Met een gemakkelijke parkeergelegenheid van 80 plaatsen kunnen klanten gemakkelijk parkeren, wat hun ervaring en tevredenheid verbetert.

Al met al maakt de locatie van het restaurant in een golfclub in de regio Luik, gecombineerd met de recente renovatie, de uitgebreide capaciteit, het grote potentieel aan klanten, de goede reputatie en het gemakkelijke parkeren, het tot een belangrijk sterk punt voor het bedrijf.

Sector

Horeca

Regio

Provincie Luik

Plaats

Regio Luik.

Referentie

784471

Juridische structuur

B.V.B.A

Prijs

Fonds 450 000 €

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}