FR
NL

Bouwbedrijf te koop in de regio Luik

s

Deze specialisatie in houten skeletbouw biedt verschillende voordelen:

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Hout is een hernieuwbaar en milieuvriendelijk materiaal dat bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van bouwprojecten.

Snelle bouwtijd: Houten skeletbouw maakt vaak kortere bouwtijden mogelijk in vergelijking met traditionele methoden, wat de kosten kan verlagen en de projectoplevering kan versnellen.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Houten structuren zijn lichter en bieden een grotere ontwerpflexibiliteit, waardoor diverse en innovatieve architectonische projecten kunnen worden gerealiseerd.

Thermische en akoestische isolatie: Hout heeft natuurlijke isolerende eigenschappen op het gebied van warmte en geluid, waardoor comfortabele en energiezuinige binnenruimtes kunnen worden gecreëerd.

Esthetiek: Hout geeft gebouwen een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor ze aantrekkelijker worden voor klanten en bewoners.

Kortom, de specialisatie in houten skeletbouw is een belangrijk voordeel dat voordelen biedt op het gebied van duurzaamheid, bouwsnelheid, ontwerpflexibiliteit, energie-efficiëntie en esthetiek voor bouwprojecten.

Sector

Bouw & aanverwanten

Regio

Provincie Luik

Plaats

Regio Luik.

Referentie

784477

Juridische structuur

B.V.B.A

Prijs

Fonds 250 000 €

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}