FR
NL

Bekend bouwbedrijf in de regio Luik zoekt actieve vennoot

s

Mogelijkheid tot partnerschap in een gerenommeerd en gerespecteerd bouwbedrijf.

Dit biedt verschillende voordelen:
Het bouwbedrijf geniet een solide reputatie en heeft een lange aanwezigheid op de markt, wat vertrouwen wekt bij potentiële klanten en partners.
Met meer dan 30 jaar ervaring in de residentiële sector beschikt het bedrijf over diepgaande expertise en bewezen vaardigheden in het uitvoeren van bouwprojecten.

Het bedrijf heeft lopende projecten en toekomstige kansen, wat een solide basis biedt voor toekomstige groei en potentieel rendement op investering.

Solide financiële gezondheid: Het bedrijf heeft een solide financiële gezondheid, waardoor de risico's voor potentiële partners worden verminderd en financiële stabiliteit wordt geboden voor toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.

Met een voortdurend veranderende markt heeft het bedrijf een groot ontwikkelingspotentieel, vooral door het verkennen van nieuwe markten of het uitbreiden van het dienstenaanbod.

De prijs voor de overdracht van aandelen van het bedrijf is bespreekbaar, waardoor er flexibiliteit is voor onderhandelingen en potentiële partners gezamenlijk voordelige overeenkomsten kunnen sluiten.

Kortom, deze mogelijkheid tot partnerschap in een gerenommeerd bouwbedrijf biedt de kans om samen te werken met een gevestigd bedrijf met een solide reputatie, bewezen expertise en een groot groeipotentieel op de residentiële markt.

Sector

Bouw & aanverwanten

Regio

Provincie Luik

Plaats

Regio Luik.

Referentie

784445

Juridische structuur

B.V.B.A

Prijs

Prijs op aanvraag

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}