FR
NL

Bakker patisserie chocolatier te koop in Antwerpen Noord

s

Goed gevestigde zaak, al meer dan 50 jaar actief, gelegen in een woonwijk met een grote en loyale klantenkring. De onderneming is volledig uitgerust om aan de behoeften van haar klanten te voldoen.

De winkel, drie jaar geleden gerenoveerd, biedt een oppervlakte van 40 m², waardoor een gastvrije ruimte voor klanten wordt geboden.

Met 6 vaste werknemers en studentenpersoneel functioneert het bedrijf efficiënt om haar klanten van dienst te zijn. Bovendien beschikt het over een magazijn en een werkplaats met een totale oppervlakte van 400 m², wat zorgt voor een optimale voorraadbeheer en bedrijfsvoering.

Een aangrenzend huis is beschikbaar voor aankoop of huur, wat een uitbreidingsmogelijkheid of huisvesting voor de eigenaar biedt.

Deze unieke kans op de markt wordt ondersteund met begeleiding en ondersteuning om een soepele en succesvolle overgang voor de nieuwe eigenaar te garanderen.

Sector

Detailhandel food

Regio

Antwerpen

Plaats

Antwerpen Noord.

Referentie

805171

Juridische structuur

B.V.B.A

Prijs

Handelsfonds
+ gebouw 960.000 € bespreekbaar

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

}